Servicii recuperare TVA din Uniunea Europeană
Se adresează în special firmelor de transport și nu numai, care fac achiziții de bunuri și servicii din alte state, ale căror TVA este eligibil pentru rambursare în Uniunea Europeană ( precum combustibil, taxe de drum, taxe de poduri, tunele, taxe conferințe, etc). Acest TVA nu se poate recupera în România decât prin solicitare către Statele unde s-a achitat.
Solicitarea de rambursare a TVA-ului se poate face trimestrial, semestrial sau anual, în funcție de valoarea acestuia și de preferințele țărilor unde se depune cererea.
Valoarea minimă de solicitat:
-Anual 50 euro;
-Semestrial 400 euro.
TVA-ul se rambursează Societății direct în cont fără a avea intermediari, într-o perioadă cuprinsă între 30 de zile și 120 de zile de la predarea documentelor în vederea solicitării dar și în functie de țările unde se face solicitarea.
Societatea noastră practică un comision personalizat pentru fiecare Societate în parte(în funcție de suma solicitată și de perioada solicitată – semestrial / anual), plecând de la pragul maxim de 5% din valoarea solicitată.
Pentru o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați.
Serviciile contabile sunt vitale pentru orice afacere, iar pentru a putea satisface pe deplin nevoile financiar – contabile ale afacerii, echipa noastră pune la dispoziție servicii croite pentru fiecare client în parte.

MGM EXPERT ACCOUNT 

este membru CECCAR, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Acoperă o gamă largă de servicii necesare unui business de success

DATE CONTACT

Calea Turnișorului Nr. 136B, Sibiu 550048
Telefon: 0741 258 847
E-Mail: office@mgmexpert.ro

Scroll to top